zzp’er, op zoek naar een uitdagende klus?

De laatste jaren is het aantal ZZP-ers in de bouw toegenomen. Veel van hen werken steeds meer via een uitzend- en/of detacheringsbureau. De belangrijkste reden hiervoor is dat de meeste ZZP-ers naast hun werkzaamheden en het afhandelen van de administratie, weinig tijd overhouden voor het binnenhalen van opdrachten. En het vaak ook onzeker is wanneer het geld binnenkomt. Vackracht kan veel voor je betekenen als je ZZP-er bent.

Wij kunnen voor jou bemiddelen in gave opdrachten. Dat is ons vak. Binnen ons netwerk kijken wij naar mogelijheden. Daarnaast weet je, als je via Vackracht gaat werken, precies wanneer je je geld krijgt.

Meer informatie over Vackracht ZZP bemiddeling? Of eens met iemand van gedachten wisselen hierover? Dat kan. Neem contact op via 038 870 13 46 of mail naar info@vackracht.nl.

Jouw intermediair

Als intermediair bemiddelen wij tussen zzp’ers en opdrachtgevers. Wij beperken voor beide partijen de risico’s en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld. Wij garanderen onze opdrachtgevers dat ze risicoloos zzp’ers kunnen inhuren en garanderen zzp’ers dat ze risicoloos kunnen ondernemen.

Flexibel

Voorkomen is beter dan genezen, want wij maken vooraf duidelijk afspraken. Bij ons geld: afspraak is afspraak. Dat geldt voor zowel de opdrachtgever als de zelfstandige vakman. Heb jij een uitdaging? Dan zorgen wij voor de oplossing. Wij zorgen voor continuïteit in een bouwwereld die steeds flexibeler wordt.

Begeleiding

Alle zzp’ers die via Vackracht willen werken werken hebben de vrijheid van het ondernemerschap. Wij staan achter de vakman met projecten die onafhankelijkheid en zekerheid bieden. Mocht er zich onverhoopt iets voordoen, zullen wij je altijd ondersteunen. Met meerdere jaren ervaring aan boord helpen wij je naar een passende oplossing.

Wij zijn Vackracht

Wij zijn Vackracht. Betrouwbaar vakmanschap, daar staan we voor. Vackracht is altijd op zoek naar echte doorpakkers zoals jij. Voor jouw elbow grease hebben wij die ene gave vacature. Hoe je ook in de bouw terecht gekomen bent; bij Vackracht zit je goed.

Vackracht is sinds 2020 de schakel tussen techniek en techneut. Wij hebben een groot netwerk in de bouw- en technieksector en een boel mooie klussen waar jij misschien straks wel aan de slag kan.

contact