Iedereen is onmisbaar!

Wij zijn vackracht

Wij zijn Vackracht. Betrouwbaar vakmanschap, daar staan we voor. Vackracht is altijd op zoek naar echte vakmensen zoals jij. Voor jouw vakkennis hebben wij die ene gave vacature. Gaat jouw hart sneller kloppen van de bouw en techniek? Dan zit je bij Vackracht goed.

Vackracht is sinds 2020 de schakel tussen techniek en techneut. Wij hebben een groot netwerk in de bouw- en technieksector en een boel mooie klussen waarmee jij misschien straks aan de slag kan.

Voor echte vak-mensen

Vackracht gelooft in mensen. Onze eigen vac-mensen. Of je nu tientallen jaren ervaring hebt in jouw vakgebied, of vooral een boel enthousiasme; wij hebben de vacature die past bij jou. Dus, wil jij als vac-kracht aan de slag bij een van onze gave projecten? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures, of schrijf je in als vac-kracht!

contactvacatures

Certificaten

Dankzij onze intensieve samenwerking met Flexhub kunnen wij je verzekeren dat je zaken doet met een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van uitzenden en die voldoet aan de eisen die in de uitzendbranche worden gesteld. Flexhub en Vackracht bundelen hun krachten op het gebied van het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Flexhub is in het bezit van de volgende certificaten:

  • NEN Certificering 4400-1
  • VCU Certificering
  • SNA Keurmerk
  • WKA Verklaring
  • G-Rekening

Wil je een certificaat inzien? Dan verwijzen wij je graag door naar de website van Flexhub.