Vacatures dakdekker

Vacature installatiemonteur

Wil je graag aan het werk als installatiemonteur? Vackracht heeft veel installatiemonteur vacatures in het midden en het noorden van Nederland. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers die ervaring op willen doen als ervaren installatiemonteurs. Bekijk onze vacatures van installatiemonteur.
Image

Een greep uit onze vacatures

Vacature installatiemonteur - Harderwijk

Vacature monteur zonnepanelen Harderwijk

40 uur

Harderwijk

€2200 - €3500

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren van pv-installaties in de buurt van Harderwijk. Deze pv-installaties plaats je op nieuwbouwwoningen en bestaande daken. Meer weten? Bekijk dan de vacature.

Bekijk vacature
Vacature Dakdekker in Utrecht

Vacature installatiemonteur in Zwolle

40 uur

Zwolle

€2300 - €2800

Als Glasvezelmonteur HuisAanSluitingen werk jij mee aan het aanleggen van glasvezelverbindingen voor de consumentenmarkt. Je bent verantwoordelijk voor de invoering van de glasvezelkabel vanaf buiten tot aan de meterkast. 

Bekijk vacature
Dakdekker Vacature Apeldoorn

Vacature zonnepanelen monteur Ede

40 uur

Ede

€2000 - €3350

Jij maakt 't als (aankomend) monteur. Zonnepanelen op ieder dak. Pannendaken of bitumendaken. Vlak of hellend. Het maakt jou niet uit. Als energiemonteur van de toekomst maak jij ’t mogelijk! Dit kan met een vaste baan en een uitstekend salaris.

Bekijk vacature

Waar kom je te werken als installatiemonteur?

De opdrachtgevers van Vackracht bevinden zich vooral in Noord-Nederland. Benieuwd naar de vacatures monteur? Bekijk bijvoorbeeld onze installatiemonteur vacature in Zwolle. Wie weet ga jij binnenkort wel aan het werk als installatie monteur in Zwolle. Wil je liever buiten Zwolle werken? Bekijk dan de vacature installatiemonteur Overijssel ook eens. Zo zijn er ook geregeld vacatures in Steenwijk of Kampen. 
Naast vacatures in Overijssel, heeft Vackracht ook opdrachtgevers in Friesland. De monteur vacatures Friesland zijn er op verschillende locaties. Denk aan Drachten, maar ook Heerenveen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de vacatures monteur Friesland
Woon je in Flevoland? Ook in Flevoland hebben we geregeld een vacature voor een installatiemonteur. Zo zijn er geregeld vacatures in de Noordoostpolder.

Wat zijn de werkzaamheden van een installatiemonteur?

Heb jij passie voor techniek en ben je graag bezig met verschillende projecten? Dan is een de baan als installatiemonteur perfect voor jou weggelegd! Bij Vackracht zijn er geregeld monteur vacatures. De variërende werkzaamheden zorgen ervoor dat geen elke dag hetzelfde is. In veel gevallen ga je aan het werk in een team met ervaren monteurs. Als installatiemonteur ga je aan het werk met het:
vervangen, onderhouden, repareren en controleren van verschillende soorten installaties.
Wil jij aan het werk als installatiemonteur? Bekijk de installatiemonteur vacatures

Salaris installatiemonteur

Het salaris van een installatiemonteur is afhankelijk van meerdere factoren. Uiteraard speelt werkervaring een grote rol. Als je al jaren ervaring hebt, verdien je vanzelfsprekend meer dan als je net begint als installatiemonteur. Verder hangt het salaris installatiemonteur ook af van andere factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal uren dat je gaat werken. Het gemiddelde installatiemonteur salaris ligt rond de €2.500 en de €3.500 Let op, dit is dus wel afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uren die je gaat werken, ervaring en de kwaliteit van je werk. Wil je meer weten over het salaris installatiemonteur? Neem gerust contact met ons op.

Aan welke eigenschappen moet een installatiemonteur voldoen?

 • Je hebt 2 ‘rechterhanden’
 • Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zelfstandig werken & in teamverband werken is voor jou geen probleem
 • Aan motivatie geen gebrek
 • Uiteraard heb je als dakdekker geen last van hoogtevrees
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Kennis en ervaring in platte daken en pannendaken is een pré 
 • Je bezit het VCA-certificaat of bent bereid deze te halen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B

Hoe reageer ik op een vacature?

Wil je reageren op één van onze vacatures of heb je andere vragen? Neem dan direct contact op met Vackracht. 
 • Dit kan door het sollicitatieformulier onderaan de vacature in te vullen. Als je aanvullende vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie op je sollicitatie. Lang wachten op reactie is dus niet het geval bij Vackracht. 
 • Het eerste gesprek vindt plaats via videobellen of bij ons op kantoor in Zwolle. Als je op korte termijn overdag geen tijd hebt, is dit ook geen probleem. In overleg is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen op avond. 
 • Het eerste gesprek is met een consultant van Vackracht. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertellen we je alles over het bedrijf van de dakdekker vacatures, waar je op hebt gesolliciteerd. 
Zie je een vacature dakdekker welke volledig aansluit bij wat je zoekt? Wacht dan niet langer en neem contact op met Vackracht.

Andere vacatures van Vackracht

Ben je benieuwd naar de andere vacatures van Vackracht? Kijk dan ook eens naar onze vacatures voor andere beroepen. Denk bijvoorbeeld aan vacatures gericht op schilders, elektriciens, timmermannen of installatiemonteurs. Ook voor deze functies hebben wij vacatures in meerdere provincies in Nederland. Vackracht helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan.