PRIVACYVERKLARING
VAKKRACHT
LOGGERWEG 5
8042 PG ZWOLLE
NEDERLAND
VAKKRACHT.NL
INFO@VAKKRACHT.NL

  1. ALGEMEEN
    A. Privacy
    i. Vakkracht neemt uw privacy serieus. Wij verwerken persoonsgegevens over u
    wanneer u gebruik maakt van onze website, van onze diensten of omdat u deze
    gegevens zelf aan ons verstrekt.
    ii. Wij verwerken de gegevens die u aan ons heeft verstrekt op een uiterstzorgvuldige
    manier. Deze privacyverklaring geeft u een helder overzicht van welke
    persoonsgegevens wij verwerken, hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan en
    waarom wij deze verzamelen.
    iii. In de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is Vakkracht in deze
    een zogeheten verantwoordelijke.
  2. EEN OVERZICHT VAN DE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ
    VERWERKEN
    A. Van u als websitebezoeker
    i. Naam
    ii. Adresgegevens
    iii. E-mail
    iv. Telefoon
    v. Persoonsgegevens die u verstrekt door het uploaden van uw CV
    vi. Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bij het contact
    vii. Locatiegegevens
    viii. Gegevens over uw activiteiten op onze website
    ix. IP-adres
    x. Internetbrowser en apparaat type
  3. BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS
    DIE WIJ VERWERKEN
    A. Minderjarige
    i. Onze website en dienstverlening heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over
    websitebezoekers die jongerzijn dan 16 jaar, met als uitzondering schriftelijke
    toestemming van ouders of voogd. Vakkracht kan niet controleren of een bezoeker
    ouder dan 16 jaaris, daarom raden wij ouders aan betrokken te zijn bij de online
    activiteiten van hun kinderen. Zo kunnen we samen voorkomen dat er gegevens over
    kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
    B. Neem contact op bij het vermoeden van een fout
    i. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder de hiervoor genoemde toestemming
    persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact
    met ons op via info@vakkracht.nl. Wij zullen deze informatie dan onmiddellijk
    verwijderen.
  4. WAAROM EN HOELANG WE GEGEVENS NODIG HEBBEN
    A. Vakkracht verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
    i. U te kunnen e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
    ii. U de mogelijkheid te geven om via de website te solliciteren op een vacature;
    iii. U desgevraagd informatie toe te sturen naar aanleiding van het contactformulier en
    tot slot;
    iv. Uw gedrag op de website te analyseren om daarmee onze website te verbeteren en
    deze af te stemmen op uw voorkeuren.
    B. Bewaartermijnen
    i. Vakkrachtzal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om
    de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wenst u informatie
    over onze bewaartermijnen in uw specifieke geval neem dan contact op via:
    info@vakkracht.nl
  5. VERWERKINGEN DOOR DERDEN
    i. Naast de eventueel door ons gebruikte cookies, zoals is opgenomen in onze
    cookieverklaring, delen wij de gegevens die we op deze website van u verzamelen met
    de volgende derde partijen:
    a. We maken gebruik van het werving portaal van Flexhub, zij hebben inzicht in
    deze gegevens. Flexhub maakt gebruik van beveiligde verbindingen, zodat
    verzamelde gegevens op een veilige manier worden verwerkt.
    ii. Met de bovenstaande verwerker hebben wij goede afspraken gemaakt. Wij dwingen
    deze derde ertoe om minimaal hetzelfde niveau van beveiliging van de
    persoonsgegevens te hanteren als dat wij als verwerkingsverantwoordelijke u bieden.
  6. UW WEBSITEBEZOEK IN KAART
    A. Cookies
    i. Vakkracht maakt gebruik van cookies. Er bestaan verschillende soorten:
    a. Functionele cookies: Ditzijn cookies met een puurtechnische functionaliteit.
    Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt; zo kunnen bijvoorbeeld
    uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze
    website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    b. Analytische cookies van derden: Deze cookies kunnen uw surfgedrag bijhouden.
    Deze cookies worden geplaatst wanneer er gebruikt wordt gemaakt van
    analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics.
    c. Tracking cookies: Deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Door
    het lezen van de cookies herkent de adverteerder u bij een bezoek aan een site
    waarbij hij eveneens is betrokken. Als u verdersurft, kunnen gepersonaliseerde
    advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook uw surfgedrag
    bijhouden waardoor een zeerspecifiek profiel door deze partijen kan worden
    opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat ersprake is van een
    persoonsgegeven.
    B. Wat als u niet van cookies houdt
    i. Uw cookie instellingen zijn bij uw eerste bezoek aan onze website door uzelf
    ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn percategorie te weigeren. Plaatsing van
    cookies, anders dan functionele of anonieme, analytische cookies, vindt alleen plaats
    na een actieve handeling door u als bezoeker. U kunt uw instellingen op ieder moment
    wijzigen via onze website.
  7. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
    A. Uw rechten
    i. U heeft het recht om:
    a. uw persoonsgegevens in te zien;
    b. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    c. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    d. verwijdering van uw gegevens aan te vragen;
    e. uw gegevens te laten overdragen aan iemand anders;
    f. een klacht in te dienen zoals verderis beschreven in artikel 8.
    ii. Mocht u vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Vakkracht hebben,
    stuur dan een verzoek naarinfo@vakkracht.nl
    iii. Vakkracht wil erzeker van zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan. Daarom
    vragen wij u vriendelijk om, tezamen met uw verzoek tot inzage, correctie of
    verwijdering, een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van
    uw privacy verzoekt Vakkracht u om in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine
    readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en
    Burgerservicenummer(BSN) zwart te maken.
    iv. Vakkrachtzal zo snel mogelijk, maarin ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek
    reageren.
  8. KLACHTRECHT
    A. Interne behandeling
    i. Wanneer u klachten heeft over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens dan
    helpt Vakkracht u graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt
    uw klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@vakkracht.nl.
    B. Autoriteit Persoonsgegevens
    i. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om
    een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen
    van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoorcontact opnemen met de Autoriteit
    Persoonsgegevens. Meerinformatie over uw klachtrecht vindt u via:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-overgebruik-persoonsgegevens
  9. BEVEILIGING VAN COMMUNICATIE DOOR SSL –
    ENCRYPTIE
    A. SSL
    i. Om u als websitebezoekerte beschermen gebruikt Vakkracht veilige
    coderingstechnologie├źn. Met SSL (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke
    gegevens versleuteld gebruikt op onze site (voor derden dus nietzichtbaar). Zo kunt u
    erzeker van zijn dat uw gegevens alleen voor u en onze serverzichtbaarzullen zijn.
    B. Hoe herkent u de beveiliging?
    i. Bij alle onderdelen van onze site waar uw gegevens gebruikt worden, zoals bij het
    invullen van het contactformulier, gebruiken wij SSL-encryptie. U kunt ditzelf
    controleren en herkennen. Wanneer u op een versleuteld gedeelte van onze site bent,
    ziet u een slotsymbool rechtsonder of linksboven in uw browser verschijnen.
    Daarnaast verandert ook de URL van http:// in https:// wat ook aangeeft dat de
    pagina beveiligd is.
  10. BEVEILIGING EN VERSIE
    A. Wij nemen het echtserieus
    i. Vakkracht neemt de bescherming van uw gegevens erg serieus en neemt daarom
    passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
    openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw
    gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan
    direct contact met ons op via info@vakkracht.nl.
    B. Versie
    i. De huidige versie is 20220826
  11. VRAGEN
    A. Contactpersoon
    i. Vakkracht heeft iemand aangesteld als verantwoordelijke op het gebied van de AVG.
    Heeft u opmerkingen naar aanleiding van deze privacyverklaring of heeft u algemene
    vragen omtrent de AVG, dan kunt u contact opnemen via info@vakkracht.nl